fbpx

Pemulangan / Pertukaran

Pemulangan / Pertukaran

Pad Kain Moden mahu anda benar-benar berpuas hati dengan pembelian anda. Oleh itu jika anda tidak berpuas hati dengan produk yang diterima, sila kembalikan semula produk kepada kami dalam pembungkusan asal dan keadaan yang belum digunakan dalam masa 7 hari selepas item diterima dan kami dengan senang hati akan mengembalikan wang anda atau membenarkan pertukaran.

Walau bagaimanapun kami kos penghantaran item yang diterima itu tidak dapat dikembalikan. Kos pemulangan dan kos penghantaran balik akan dikenakan oleh pelanggan. Sila sertakan resit asal untuk membuat pertukaran. Ia sangat berguna kepada kami jika anda memberitahu kami masalahnya dan sama ada anda memerlukan pertukaran atau pemulangan wang.
Kami tidak boleh membayar balik kepada anda jika kami tidak mempunyai butiran anda! Walau bagaimanapun, jika ada kesilapan di bahagian kami, kami akan menanggung kos pulangan dan menghantar semula kepada anda. Jika mana-mana item anda mempunyai kecacatan, sila beritahu kami dengan segera melalui e-mel clothpadsliner@gmail.com dan kembalikannya terus kepada kami di alamat di bawah.
Sila pulangkan semula ke:
AAM Hikmah

No 51, Taman Sri Pelangi,
Jalan Sungai Long 32/158, Seksyen 32,
40460 Shah Alam,
Selangor

Setelah kami menerima produk, kami akan menghubungi anda melalui e-mel atau telefon untuk mengesahkan jumlah pertukaran atau pemulangan wang.