fbpx

Corak Terkini Pad Kain Moden Snowdrop Batch Julai 2018

Corak Terkini Pad Kain Snowdrop Batch Julai 2018

Selepas hampir 2 bulan hq snowdrop kehabisan stok kain, naik je lepas cuti raya Aidilfitri 2018 yang lalu, terhasillah pakej-pakej terkini dengan design yang lebih menarik dan terkini. Dah tengok pakej-pakej offer yang berlangsung sekarang ni hingga Raya Aidiladha 2018 ni?

Kalau belum, memang kena cepat grab. sebab kalau lambat, terlepas la peluang nak dapat harga diskaun (walaupun beli selai,dapat harga diskaun jugak). Yang beli pakej, siap dapat voucher percuma lagi yang bernilai RM20, RM30, RM40 dan RM50. Special gitu! Sempena Raya Sale je tau.

Pada penggemar-penggemaaar corak cantik kiut dan miut, jangan lepaskan peluang dapatkan corak-corak terkini pad kain snowdrop batch Julai 2018 ni.

Setiap corak takde ulangan tau. Habis corak tu, maka akan keluarlah corak-corak terbaru ikut fesyen semasa.

Yang nak tengok corak terkini pad kain snowdrop batch Julai 2018 secara detail, neh akak tempekkan sekali kat bawah ni.

Pad Kain Corak Button (pink dan hot pink)

Pad Kain Corak Button

Pad Kain corak Cupcake. Warna Kuning, Biru dan Hijau

Pad Kain Cupcake

Pad Kain corak Floral (Bunga-Bungaan). Warna Tiffany Green dan Peach

Pad Kain Floral

Pad Kain corak Paisley. Warna Ungu, Turqois dan Coklat

Pad Kain Paisley

Cantik tak? Suka corak yang mana? 😉

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.