fbpx

“Serius Happy!  Dah takde stress bila ‘period’ or keputihan datang tiap bulan…”

Selalu Tak Selesa Bila Haid atau Keputihan Datang?

Ketahui Rahsia Anda Boleh Happy Macam Saya

Adakah Anda Alami Situasi Berikut?

GATAL / RUAM

Anda selalu naik ruam dan alahan guna pad pakai buang?

TAK SELESA / BOCOR

Tak selesa bila terasa basah dan asik gi toilet sebab risau pad bocor kena pakaian

KEPUTIHAN

Tak selesa bila keputihan melanda, sukar nak solat risau keputihan kotorkan pakaian dalam.

Jika YA anda ada antara masalah diatas, inilah masanya untuk anda bertindak cari jalan PENYELESAIAN!

Bagaimana Kami Boleh Bantu?

6 CARA Bagaimana Produk Ini Boleh Bantu Anda…

Lebih Selesa

Tanpa bahan kimia yang boleh diserap, ia memberi keselesaan pada kulit serta mengelakkan ruam dan kegatalan.

Pelbagai Saiz

Mempunyai 7 saiz berbeza. Saiznya pula lebih panjang dari pad biasa. Mempunyai lapisan kalis bocor, mengelakkan kebocoran pada pengguna.

Mesra Alam

Jangkahayat 3 tahun ke atas. Tidak menyumbang kepada pengumpulan sampah kerana ia boleh dipakai berulang kali selagi tidak rosak.

Tanpa Kuapan & Bau

Kombinasi pengudaraan yang baik dan antibakteria memberi keselesaan tanpa kuapan dan bau yang kurang menyenangkan

Jimat Wang Jangkamasa Panjang

Beli sekali untuk penggunaan berulang kali. Guna dan pakai selagi tidak rosak.

Mudah Cuci & Digunakan

Mudah dicuci, kotoran mudah tanggal, tak perlu berus. Boleh cuci guna tangan atau washing machine.

Apa Pelanggan Kami Kata?

testimoni pad kain farah -senang cuci,cpt kering, thn lasak, selesa,takde ruam

Alhamdulillah, takde masalah guna cloth pad ni. Pad senang cuci, cepat kering. Tahan lasak. Selesa. Bocor pernah sekali je kot sebab masa tu sy pakai yg Dry Flux tp tak prasan period dtg heavy terus.. Selain dari tu semua ok. Alhamdulillah takde ruam2, berbanding pakai pad biasa senang kena ruam.”

Pn Farah

Kuching, Sarawak

  • Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna pad kain @ cloth pads @ tuala wanita kain yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna
testimoni pad kain hafizah - selesa,tak gatal, tak bau,tak bocor,mudah kering,ogos2016

Saya dah gunakan dr bln Ogos 2016. Rasa selesa, tidak gatal dan berbau.
Takde juga masalah kebocoran (saya beli semua jenis terutamanya maternity utk waktu heavy).

Cucian juga mudah kering. kerana apabila di asrama, saya terpaksa jemur dalam bilik. Bergantung kepada kipas bilik dan angin/cahaya matahari masuk ke bilik secara minima. Namun Alhamdulillah pad tidak berbau.”

Pn Hafizah

Muar, Johor

  • Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna pad kain @ cloth pads @ tuala wanita kain yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna
testimoni pad kain wasilah kering selesa tak gatal jimat

Best n selesa pakaiiiii. terasa kering n tak sekerap tukar pad pakai buang. sbb rasa kering. heheheh..

Pakai pad pakai buang rasa lengas, tak selesa n gatal, melekit n cepat abis..yg nie jimat, kuo duit sekali..jaga elok tahan lama..hehehe..

Ader lg tak stok pantyliner?? kalo nak amikk pakej mcm hari tuuu corak sama cam haritu kew??heheheheeh lagii…”

Pn Wasilah

Kuala Terengganu, Terengganu

  • Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna pad kain @ cloth pads @ tuala wanita kain yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Masih Tak Percaya lagi?

Jom lihat testimoni kami yang lain…

Pn Ruzanna

Rawang, Selangor

Pn Fidah

Shah Alam, Selangor

Pn Nurussofwah

Mersing, Johor

  • Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna pad kain @ cloth pads @ tuala wanita kain yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

INFO RINGKAS

PAD KAIN MODEN

Pad kain moden Snowdrop adalah tuala wanita moden berasaskan kain yang mudah dicuci dan kalis bocor. 

Mempunyai 6 saiz berbeza dari saiz pantyliner kain untuk harian hinggalah kepada pad kain untuk haid. Bermula dengan harga RM17 sehelai hinggalah RM38 sehelai.

Kami syorkan anda membuat belian secara pakej untuk lebih penjimatan.

Kenali 6 Saiz Berbeza Pad Kain Moden

DRY FLUX (PANTYLINER KAIN)

RM18 SEHELAI

DRY FLUX LONG (SLIM PAD KAIN)

RM20 SEHELAI

LIGHT MIST (HAID ALIRAN BIASA)

RM26 SEHELAI

MEDIUM DEW (HAID ALIRAN SEDERHANA - BANYAK)

RM30 SEHELAI

HEAVY STREAM (HAID ALIRAN BANYAK)

RM34 SEHELAI

MATERNITY (HAID ALIRAN EXTRA HEAVY/BERPANTANG

RM38 SEHELAI

Berminat? Jom Order Sekarang!

Klik Butang Bawah Sebelum Tawaran Tamat!

RM 123 SAHAJA

Pakej Basic / Permulaan. 

Pakej ini mempunyai:-
1 helai Dry Flux (liner kain)
1 helai Light Mist (regular pad)
1 helai Medium Dew (maxi pad)
1 helai Heavy Stream (overnight pad)
1 helai booster (pad tambahan)

PERCUMA
1 Beg (tempat simpan pad) dan 1 Face Mask

Money Back Guarantee!

JAMINAN 1 Tahun. Seandainya anda tak berpuas hati dengan produk kami, sila pulangkan semula pada kami dan kami pulangkan semula duit anda. 

Perlukan Bantuan? 

Hubungi +6193804089

© 2019 All rights Reserved. PAD KAIN MODEN